Dag 3 - Bad och kvällshäng

Efter gudstjänsten kände vi att det var dags att ta vara på det fina vädret och ta oss ner till havet. Efter att svängt förbi vårt hem snabbt och bytt om gav vi oss iväg till en liten strand som vi blivit tipsade om av några trevliga gotlänningar vi kommit i kontakt med. Tyvärr har vi inga bilder från badet i nuläget, men det kanske kommer upp senare om vi har tur!
Efter badet bar det åter igen av hemåt för lite dusch och klädbyte. Sen bytte vi riktning och körde istället norrut för att ta oss till Visby. Planen var att äta ute och så fick det bli. Att hitta ett ställe att äta på som har plats för 13 personer är något som inte är helt enkelt. Dessutom är det inte helt enkelt att välja vad för typ av mat man ska äta när man är en större grupp. Resultatet blev att vi delade på oss. Våra två par, och Tobbe, slog på stort och gick på restaurang. Vi andra lite yngre, som dessutom är studenter, lyckades hitta ett lite billigare ställe att äta på.

Efter maten åt vi allesammans glass tillsammans på "Glass Magasinet". Efter glassen gick vi och strosade lite längst strandpromenaden i Visby. Några av oss slog oss ned i gräset med några gotlänningar vi lärt känna under helgen.

Här kommer en hel massa bilder, det blir lätt så en vacker sommarkväll i Visby.

Antingen är husen för små i Visby eller så är Tobbe för stor

Soulithäng i Visby

Visby

Arvid Ingberg

Agnes Grahn

Albin och Max i väntan på maten. Vi lyckades hitta ett ställe där de sände fotbolls-VM. Spännande match, en riktig nagelbitare, ha..ha....

Staffan och Mr. Tour

Havet

Stenkastning

Emil Göthberg

Staffan Anderson

Alexander "Rockstar" Grönlund

Mr. Tour hade väldigt mycket att göra i helgen och gick för en stund in i väggen

Vackra Agnes

Balanserade musiker

Glass Magasinet

Tack Gotland för en fantastisk kväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0