Forserum på fredag!

Nu på fredag den 2 december spelar vi på Centrumgården i Forserum! Det kommer att bli trevligt och vi kommer att bjuda på en del nytt material! Kom dit och lyssna och umgås med oss!


Soulitfilm!

Här är en liten film från våra senaste eskapader! Ta en titt o lyssna på lite snuttar av några nya goa låtar!

Soulit

facebook.com/soulitsoulit
soundcloud.com/soulit
soulit.blogg.se
Nästa tillfälle att se oss live är den 2a december i Forserum!

Bilder!

Här kommer lite trevliga bilder från helgen!image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

.

.

Hejdå Centrumgården!

Vi har nu avslutat vår rephelg på Centrumgården i Forserum. Vi har haft en kanonhelg med effektiva rep och två spelningar! Det känns jättebra och vi ser verkligen fram emot att komma ut och spela ännu mer och sprida vår musik och det vi håller på med! Här på bloggen och på vår facebook-sida hittar du information om spelningar och annat! Och på soundcloud.com/soulit kan du lyssna på lite av vår musik! Har du filmer på oss när vi spelar är du mycket välkommen att lägga upp dessa på youtube eller facebook!


Tack för igår!

Igårkväll gjorde vi en spontan akustiskt spelning på GF at home i Malmbäck! Det var väldigt kul att få göra det! Det var andra gången vi gjorde en akustisk spelning och jag tror att det kommer att bli mer för vi gillade det verkligen! Det var ett bra sätt att hitta inspiration. Nu kör vi sista repdagen för den här gången! Vi ses den 2a december i Forserum! Besök gärna vår facebook-sida där ni kan kolla in massa grejer från denna helgen!


Kör vi!

På plats på GF at home i Malmbäck! Spontangig om 5! Vi gör ett exklusivt akustiskt gig hoppas du är här för snart börjar vi!


Är du i Småland?

Om du är i småland och i något så när i närheten av Malmbäck så ta dig dit ikväll. GF at home bjuder på ett antal trevliga liveakter och som sagt så kommer det att bli en fantastisk och extremt exklusiv överraskning! Hur som helst så kommer vi att vara där och ha det trevligt efter en lång och effektiv repdag. Vi ses!


Vi har trevligt!

Nu är vi igång igen. Vi gillar varandra och skapar magiska kompositioner!


Tack för idag!

Vi tackar för en kanonspelning i Jönköping! Tack alla som kom! Vi hade jätteroligt och samlar nu energi på Centrumgården i Forserum för de två stundande repdagarna. Vi kan passa på att göra lite reklam för GF at home imorgon i Malmbäck. Kanske bjuds det på en liten överraskning någon gång någonstans så håll ögonen öppna!


Vi rör oss mot Jönköping!

Nu är vi på väg mot Jönköping där vi spelar ikväll i Immanuelskyrkan. 20.00 börjar förbandet och sedan går vi på! Vi som bor i Stockholm minus Staffian Stevens åker Kalle som med Albins magiska touch levererar en säker bilfärd! Agnes stickar och Gabbe är på gott humör! Hoppas vi ses ikväll! Lyssna gärna på lite av vår musik så länge på soundcloud.com/soulit!


Vi spelar i Jönköping!

Om du har lust att se oss live så är nästa tillfälle nu på fredag 18 november i Immanuelskyrkan i Jönköping! kl 20.00. Fri entré. Det kommer att bli en trevlig kväll. Vi passar dessutom på att ta en rephelg när alla ändå är samlade. Vi kommer att fortsätta att jobba med materialet vi höll på med under den senaste rephelgen, så om du kommer och ser oss i Forserum den 2 december, eller kanske på UNITE i Västerås den 29e december kommer du att få höra nya och fräscha låtar!

Player uppe!

Vi har nu släppt vår låt Player! Lyssna på den på soundcloud.com/soulit

Låtsläpp!

Vi kan också meddela att vi mycket snart kommer att släppa en låt som vi spelat in. Den kommer att släppas på internet endast, så håll utkik!


Ny dag!

Nu är vi igång igen! Dags att få ihop utkasten till riktiga kompositioner! Vi har trevligt!


Tack för idag!

Slut för idag! Ny repdag imorn!


6 nya låtar!

Välbehövligt rep! 6 nya låtar på reportoaren har denna underbara helg hittills resulterat i!


Rephelg

Hej!

Vi har rep- och låtskrivarhelg! Vi har samlat ihop oss i Stockholm och ägnar oss för tillfället åt att arrangera lite nya låtar. Så nästa gång du ser oss spela kommer vi ha en hel del nytt fräscht material att bjuda på!

Vi kan också meddela att vår Blogg kommer att börja användas lite flitigare som informationskälla till de som vill veta vad vi sysslar med, så besök oss gärna här lite då och då!


RSS 2.0